VERGİ DAİRESİ'NDEN BAŞKAN PEKEL'E ZİYARET

VERGİ DAİRESİ

Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar ve Müdürlük yetkilileri, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.





Bandırma
Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar ve Müdürlük yetkilileri, Şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlanması sebebiyle Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.


Bu yıl 24.'sü kutlanan Vergi Haftası Kutlama Programı kapsamında Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Üzar, vergi haftasının toplumda vergi bilinci oluşturmak adına önemli bir adım olduğunu söyledi.

Vergi Haftası nedeniyle Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar ve Daire Yetkililerinin böylesine anlamlı bir hafta kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Pekel, Vergi'nin anayasamızın 73. maddesinde belirtilen esaslar ışığında kamu hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla herkesin gelir düzeyine göre ödemekle yükümlü olduğu bir görev olduğunu söyledi. Pekel: Vergi vermek ülkemizin kalkınması adına önemli bir görevdir. Bu açıdan toplumumuzda vergi vermenin alışkanlık haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla kutlanan Vergi Haftası, yurttaşlarımızda vergi bilincinin oluşması adına önemli bir adım olduğuna inanıyor, vergi bilincinin gelişimine katkı sağlaması dileğiyle Vergi Haftası'nı kutluyorum” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı